Neem contact op
0321 - 33 73 80

Team

Het team van Flefast bestaat uit:


Gerard Kemperman

Gerard Kemperman (1958) is direct betrokken geweest bij de oprichting van Flefast en inmiddels voor het bedrijf actief als directeur/eigenaar.

Als fiscaal jurist (UvA) heeft hij in de loop der jaren brede ervaring opgedaan in het MKB en de agrarische sector, met name in de provincie Flevoland. Tevens is Gerard als geregistreerd Register Valuator (Erasmus Universiteit) bevoegd om taxaties uit te voeren.

Zijn dienstverlening in het kader van consultancy-opdrachten of agrarische vastgoedtransacties (overdracht eigendom of erfpacht, taxaties), pachtzaken, onteigeningskwestie en bedrijfsopvolging kenmerkt zich door een veelzijdige benadering, waarin hoofd- en bijzaken worden onderscheiden en waarin steeds optimale aandacht is voor de bedrijfsstructuur en de fiscale consequenties.


Ton de Fouw

Sinds 2011 is Ton de Fouw (1954) mede-eigenaar/directeur van Flefast en richt hij zich met name op juridische advisering met betrekking tot Omgevingrecht en Planologie, Verbintenissenrecht en vastgoedtransacties.

Als juridisch adviseur van enkele gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers en een bedrijfsmakelaardij heeft hij ervaring opgedaan aan alle kanten van de onderhandelingstafel. Daardoor is hij in staat om cliënten van Flefast vanuit een brede invalshoek te adviseren.


Jasper van Witteloostuyn

Vanuit zijn ervaring in de makelaardij is Jasper van Witteloostuyn (1951) al sinds 2008  actief op de “back-office” op het gebied van – met name – de vastgoedtransacties.

Daarnaast geeft Jasper inhoud aan het agentschap dat Flefast voert voor RE concepts BV, een bedrijf dat duurzame energie-oplossingen levert aan (o.a.) agrarische bedrijven, bijvoorbeeld in de vorm van het leveren en aanbrengen van solar energie-installaties (PV-panelen).


Annemartine de Wit

In 2012 maakte Annemartine de Wit (1974) de overstap naar Flefast om zodoende haar financieel-economische kennis en ervaring ter beschikking te stellen van de (agrarische) cliënten.

Annemartine is specialiste op het gebied van project- en bedrijfsplannen en heeft met name oog voor de financieel-economische aspecten van de bedrijfsvoering. Daarnaast is ze op de hoogte van de diverse landbouwregelingen.