Neem contact op
0321 - 33 73 80

Team

Het team van Flefast bestaat uit:


Gerard Kemperman

Gerard Kemperman (1958) is direct betrokken geweest bij de oprichting van Flefast en inmiddels voor het bedrijf actief als directeur/eigenaar.

Als fiscaal jurist (UvA) heeft hij in de loop der jaren brede ervaring opgedaan in het MKB en de agrarische sector, met name in de provincie Flevoland. Tevens is Gerard als geregistreerd Register Valuator (Erasmus Universiteit) bevoegd om taxaties uit te voeren.

Zijn dienstverlening in het kader van consultancy-opdrachten of agrarische vastgoedtransacties (overdracht eigendom of erfpacht, taxaties), pachtzaken, onteigeningskwestie en bedrijfsopvolging kenmerkt zich door een veelzijdige benadering, waarin hoofd- en bijzaken worden onderscheiden en waarin steeds optimale aandacht is voor de bedrijfsstructuur en de fiscale consequenties.


Ton de Fouw

Sinds 2011 is Ton de Fouw (1954) mede-eigenaar/directeur van Flefast en richt hij zich met name op juridische advisering met betrekking tot Omgevingrecht en Planologie, Verbintenissenrecht en vastgoedtransacties.

Als juridisch adviseur van enkele gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers en een bedrijfsmakelaardij heeft hij ervaring opgedaan aan alle kanten van de onderhandelingstafel. Daardoor is hij in staat om cliënten van Flefast vanuit een brede invalshoek te adviseren.

 


Annemartine de Wit

In 2012 maakte Annemartine de Wit (1974) de overstap naar Flefast om zodoende haar financieel-economische kennis en ervaring ter beschikking te stellen van de (agrarische) cliënten.

Annemartine is specialiste op het gebied van project- en bedrijfsplannen en heeft met name oog voor de financieel-economische aspecten van de bedrijfsvoering.

Daarnaast adviseert ze u graag over de diverse agrarische landbouwregelingen en subsidies.


Jean Marie Nduwimana is an intermediary and consulting partner who assists European and African firms and/or entrepreneurs, governmental agencies and social sector organizations who seek to tap into or foster their commercial activities between the two inescapable business partners.
Thanks to his experience, deep economical and socio-cultural knowledge, diversified and well established external network and understanding between the two continents, our clients can count on our professional, personalized and prompt services. We only cooperate with local partners who have already proven to be best in their respective fields of work “the champions of champions”.

 

 


 

Website laten maken Zwolle